skip to Main Content
Carlo Begint Weer Met Een Nieuw Seizoen Kooklessen En Workshops In Pijnacker

Carlo begint weer met een nieuw seizoen kooklessen en workshops in Pijnacker

We zijn weer terug uit Frankrijk en gaan dit nieuwe seizoen weer van start. je kunt het komende halfjaar in Pijnacker weer leuke kookworkshops boeken en cursussen volgen. Alles met het thema ‘Puur en gezond op Smaak’.

Kijk op onze agenda voor de mogelijkheden. Ook de nieuwe kerstworkshops kun je nu al boeken, voordat ze vol zijn.

We zien er naar uit om weer Puur en Gezond op Smaak met je aan de slag te gaan in onze kookstudio.

 

Mochten wij reeds volgeboekt zijn, dan kunnen we je doorverwijzen naar onze nieuwe website www.kookstudioinformatie.nl naar 1 van onze andere collega’s. Weet je misschien een leuke kookstudio die ook van deze website lid wil worden. Geef het dan door en als ze lid worden krijg je van ons het mooie kookboek ‘Koken als God in Frankrijk’ als bedankje cadeau!

Vriendelijke groet, Carlo Straver

Back To Top