skip to Main Content
Schrijf Je In En Ontvang Gratis Hoofdstuk 1 En 2 Van Ons E-Book ‘Puur & Gezond Leven’.

Schrijf je in en ontvang gratis hoofdstuk 1 en 2 van ons E-Book ‘Puur & gezond Leven’.

Het zoveelste kookboek?

Nee, ons e-book ‘Puur en Gezond Leven’ is geen kookboek zoals je wellicht bekend bent. Het is veel meer dan dat.

In onze rubriek ‘Van Kennis naar Keuken’ komen onze beide vakgebieden samen. Erna legt je alles uit over de verschillende voedingsstoffen. Hoe werken deze in ons lichaam en hoe kunnen hiermee invloed uitoefenen op onze gezondheid? De ene keer over een specifiek voedingsmiddel en de andere keer een uitleg over een bepaald onderwerp betreffende de gezondheid. Hoe help ik mijn lichaam ontgiften of verbeter ik mijn slaap of immuniteit? De anatomie van ons lichaam, hoe werken de verschillende organen en verlopen verschillende processen in ons lichaam, komt ook aan bod. Welke voeding ondersteunt de werking van deze organen of ondermijnd de werking? Wat zijn goede combinaties? Vele onderwerpen met verschillende invalshoeken.

Carlo maakt de vertaalslag naar de keuken. Want het is leuk al die kennis, maar hoe zorg je dat je die kennis ook in de praktijk toepast? Hoe zet je een Pure en Gezonde maaltijd op tafel die ook tongstrelend en oogverblindend is? Kennis van goede voeding en de juiste bereidingstechnieken maken het plaatje compleet. Recepten met een heldere uitleg, soms met een video instructie, voor zowel de avondmaaltijd als het ontbijt en de lunch. Zo wordt koken weer leuk!

Deze ingrediënten maakt dat ‘Puur en Gezond Leven’ véél meer is dan alleen een kookboek.
Puur en Gezond Leven helpt bij het maken van bewustere voedingskeuzes en het ondersteunen en herstellen van je gezondheid.

Meld je nu hieronder aan en ontvang binnenkort de eerste twee hoofdstukken gratis in je mailbox.

Gezond groeten,

Erna Kolkman en Carlo Straver


 

Back To Top