skip to Main Content

Persoonlijk advies en coaching door Carlo Straver!

Heb je soms ook het gevoel dat  je ergens naar op zoek bent en dat je soms vastloopt met jezelf?

Kun je de vinger niet op de juiste plek leggen en zie je soms door het bomen het bos niet meer?

Laat je je leiden door je omgeving en gedachten en weet je niet meer wie je zelf eigen bent en wat je eigenlijk van het leven wilt maken en toch jezelf niet wilt verliezen?

Is dit herkenbaar voor je en zou je hier eens hulp bij willen hebben en jezelf beter willen leren kennen, dan ben je waarschijnlijk aan het juiste adres om al deze vragen op te mogen lossen en een helder beeld van jezelf mogen krijgen. Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan om met je te brainstormen en met mijn ervaring jou te helpen.

Zelf heb ik in de afgelopen paar jaar op veel van deze vragen naar aanleiding van een epileptische aanval, een hersenoperatie en revalidatie het antwoord gekregen om met een positief gevoel weer verder te mogen gaan met mijn 2de leven en 2de kans!

Tevens kreeg ik het inzicht om andere mensen te mogen helpen. Dat gevoel had ik al voor de tijd dat ik in het ziekenhuis belande, ik ben nu volledig hersteld, dus nu is de tijd rijp om dit te mogen doen. Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact met mij op, zodat we samen een afspraak kunnen maken om jezelf beter te leren kennen en waar jouw knelpunten zitten.

Vriendelijke groet,

Carlo Straver

Back To Top
WhatsApp chat