skip to Main Content

Vanuit onze ruime ervaring kunnen wij wellicht ook voor uw organisatie iets betekenen. Onlangs hebben wij het volgende concept ontwikkeld: ‘Teambuilding in de vorm van “Run je eigen restaurant”.

Alle neuzen 1 kant op!
Leuk om met z’n allen in de keuken bezig te zijn om een mooi resultaat te behalen. Iedereen kan daarna genieten van de lekkere gerechten.

We verzorgen ook speciale teambuilding sessies in diverse varianten. Wie neemt de leiding of krijgt de leiding. “Run je eigen restaurant”. Onder leiding van echte professionals die als coach hun werk goed doen.

Graag lichten wij dit als volgt toe: Een goede communicatie is het belangrijkste middel in organisaties om een doel te bereiken. Samenwerken, elkaar de juiste signalen geven, een prettige manier van overleggen, standpunten uitwisselen met respect voor elkaars opvatting, en uiteindelijk tot een eenduidige beslissing komen; dát is waar het in bedrijven vooral om draait.

Voor een goede samenwerking en optimale communicatie bieden wij u de mogelijkheid om met uw medewerkers in onze kookstudio in Rotterdam (Spaanse Polder) te beleven hoe het is om gezamenlijk een driegangen menu te bereiden en er vervolgens samen van te genieten. Zoals bekend komt het ook in de restaurantbranche heel strikt aan op een prettige, maar ook hechte samenwerking, waarbij men sterk van elkaar afhankelijk is om het doel: een prima maaltijd bereiden, te halen.

Door bij ons ‘restaurantje te spelen’, wordt tijdens het koken besproken welke aspecten een belangrijke rol spelen als samenwerking van belang is. Ook de hiërarchische aspecten komen aan bod, die niet alleen in de professionele keuken, maar ook in uw bedrijf van belang zijn.
In samenwerking met een communicatiebureau worden uw eigen (bedrijfs-) wensen, ideeën en plannen op dit terrein uitgebreid met ons doorgesproken.

De uitdagingen zijn:

  • Samenwerken
  • Communiceren
  • Op elkaar vertrouwen
  • Empathie hebben voor elkaar
  • Luisteren
  • Plannen
  • Inzicht en overzicht krijgen

Tijdens het gezamenlijk koken spelen alle aspecten die u in uw organisatie tegenkomt ook hier een belangrijke rol en kunnen deze in een ontspannen sfeer besproken worden. Misschien snijd het mes hier voor de deelnemers wel aan twee kanten: niet alleen onder het genot van een hapje en drankje de onderlinge samenwerking verbeteren, maar ook ontdekken dat je van koken houdt!
Al met al een hele beleving, die wij u met plezier en enthousiasme aanbieden.

Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

Back To Top
WhatsApp chat