skip to Main Content

Desserts uit eigen keuken

We maken ook zelf onze desserts. met verse slagroom, verse vruchten puree, crème fraîche en scharreleieren.

Chocolade mousse | pure couverture 72% cacao | slagroom | eiwit € 6,75
Bavaroissoorten | mango | aardbei | chipolata | vanille | stroopwafel | passiefruit | mocca | etc. € 6,75
Taarten en patisserie | bananentaart | champagnetaart | passiefruittaart | etc. € 6,75
Tiramisu | mascarpone | room | vanille | koffie | likeur € 6,75
Macarons de Paris als dessert | aardbei | passiefruit | mango | vanille | mocca | hazelnoot | etc. € 9,75
Panacotta spiegelei | tropische bavarois | roodfruit ketchup | brioche € 9,75
Gekarameliseerde appel | vanillesaus € 6,50
Andere desserts op aanvraag ook mogelijk.
De prijzen gelden voor minimaal 20 personen.
Voor minder personen supplement € 3,50 per soort.

 

    Back To Top
    WhatsApp chat