skip to Main Content

De Franse keuken

We maken ook zelf onze Franse specialiteiten.

De eerlijke Franse keuken past goed in ons concept in de gezonde keuken.
We koken met dagverse ingrediënten en maken de sauzen, soepen en alle gerechten uiteraard zelf.
Hieronder staat een kleine greep uit de talloze gerechten die we voor je kunnen maken.

Vertel wat je budget is en wensen zijn en we maken graag een passend voorstel.

Voorgerechten

Hamsoorten | paté | pickels | baguette | knoflookboter
Esgargots | salade | gebakken | roomboter | peterselie | komkommer | basilicum | knoflook
Gevogelte mousse |oven | warm | truffel | paddenstoelen | room
Coburgerham | salade | Galia | Cantaloup | groene asperges
Salade | eendeborstfilet | sinaasappel | waterkers | dressing
Geitenkaas | oven | honing | salade | tijm | croutons | dressing
Niçoise | salade | tonijn | haricots vert | olijven | rode ui | bieslook | knoflook
 

Gemarineerde kalfslende met truffelsaus

Soepen (v)

Mosterd | tomaat | bloemkool | kerrie | knoflook | asperges | ui
Soepen
Rundvlees | gerookte zalm | gevogelte | Henri IV | tomaat met gehaktballetjes|

Hoofdgerechten

Roodbaars | gebakken | kappertjes | ui | augurk | gedroogde tomaat
Zalmfilet | gebakken | beurre blanc | zuring
Zeewolf | gebakken | zeekraal | kerrie | room
Maïskip | gebakken | filet | champignons | Roquefort | mosterd | room |
Biefstuk | gebakken | groene peperkorrels | Stroganoff | du Chef
Lamfilet | oven | knoflook | tijm
Varkenshaas | puur | oven | kerrie | gevuld | asperges
 

Zeewolf met kerriesaus en zeekraal

Garnituur (v)

Aardappel gratin | krieltjes | puree | rijst
Ratatouille | flan | haricots vert | salade

Desserts

Crème brulée | room | ei | vanillesuiker
Crepes Suzette | flensjes | sinaasappel | Grand Marnier
Chocolademousse | likeur | room | eiwit | vanillesuiker
Bavaroissoorten | mango | aardbei | passiefruit | frambozen
Gevulde soesjes | chocoladesaus | room
 

Macaron met champagnemousse

    Back To Top
    WhatsApp chat